Holdtimer gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast Holdtimer

De Holdtimer Gokkast heeft een unieke functie die andere gokkasten niet hebben; het heeft een timer. Deze timer is gebonden aan een “hold” functie. De holdtimer functie is alleen beschikbaar in het bovenspel. Het benedenspel is vergelijkbaar aan de gokkasten “Steptimer” en “Twintimer”. Net zoals onze andere gokspellen kun je Holdtime Gokkast met mobiel spelen in ons telefoon casino. Wat dit in houdt is dat je credits in je account kunt krijgen door ons te bellen. De kosten van het gesprek of het aantal minuten dat je met ons gebeld hebt wordt omgezet in credits, zodat we deze snel in je account kunnen plaatsen.

Er zijn verschillende modi die je kunt spelen met deze Holdtimer gokkast. Zo is er uiteraard een benedenspel, maar er is ook een bet 5 en een bet 10 modus. Veel gokkasten hebben ook een bet 20 of zelfs bet 40 modus, maar niet deze gokkast. In bet 5 gok je iedere draaibeurt met 5 credits. In de bet 10 modus gok je bij iedere draaibeurt met 10 credits. In alle modi gelden de icoontjes niet alleen naast elkaar, maar ook kriskras. Heb je dus drie sinaasappels op een rij, maar ook kriskras heb je twee andere sinaasappels? Dan wordt je score verdubbeld.

Het top spel uitgelegd

In het bovenspel kun je 5 tot 10 credits per draaibeurt gokken. Een speciale “hold” functie is beschikbaar wanneer je de Bet 10 modus speelt. Dit spel heeft ook een eigen willetje; wanneer het een rij met potentieel ziet houd Holdtimer de rij voor je vast. Heb je meer dan 200 credits in het bovenspel verdiend en wil je een andere modus spelen? Geen paniek, het spel plaatst je gewonnen credits automatisch in de credit meter.

Je kunt het meeste geld verdienen door in de bet 10 modus te spelen. Tuurlijk, je zet wel iedere keer veel credits in, maar het is het waard. Hoe meer je in zet hoe meer je uitbetaald krijgt. Bovendien verdubbel je je credits gemakkelijk doordat de gokkast kriskras ook meetelt. Kun je je voorstellen hoeveel credits je kunt krijgen wanneer je drie kroontjes in iedere rij krijgt? Je ontvangt dan niet alleen de winst van je eerste rij, maar ook kriskras… vier keer. Als je dus puur voor de winst wilt spelen kun je op deze manier je credits flink verdubbelen.

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »