Oldtimer gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast Oldtimer

Oldtimer gokkast is een klassieker. Je hebt er een bovenspel, wat in het bovenste gedeelte van de gokkast wordt gespeeld en je hebt een benedenspel. Het benedenspel kun je spelen voor 1 credit per draaibeurt. Wanneer je drie sterren te zien krijgt, krijgt je een bonus van 20 credits. Deze bonus is altijd 20 credits, het is een vaste bonus. Je hoeft niets vrij te spelen om aan het bovenspel mee te doen, in tegenstelling tot sommige andere gokkasten zoals Extra Joker. Het enige wat je hoeft te doen om aan het bovenspel mee te doen is op de “choose game” knop te drukken. Deze modus van de Oldtimer gokkast wordt met 5 credits per draaibeurt gespeeld. Wil je toch liever terug naar het benedenspel? Druk dan op “collect/reset” om je credits van het bovenste gedeelte te verschuiven naar het benedenspel.

Het benedenspel wordt gespeeld in drie rijen, zoals de meeste gokkasten dat doen. Icoontjes tellen niet kriskras mee en moeten horizontaal op een rij staan. De gokkast houd ook automatisch rijen voor je vast. Dit kun je ook zelf doen, wanneer je denkt dat dat nodig is. Dit doe je door op de “hold” knop te drukken onder de rij die je graag vast wilt houden. Er zijn geen extra bonussen (behalve de sterren met een vaste bonus van 20 credits) en je kunt aan de rechterkant van de rijen precies zien hoeveel iedere combinatie waard is in credits. Het benedenspel van Oldtimer is dus erg vanzelfsprekend.

Speel het bovenspel

Het bovenspel is iets gecompliceerder. De lijnen zijn genummerd en je kunt dus goed zien op welke lijn je winst maakt. In dit bovenste gedeelte van Oldtimer tellen de icoontjes ook kriskras. Dat is fijn, omdat je op deze manier kunt winnen in meerdere rijen en op meerdere lijnen. De icoontjes in het bovenspel hebben ook andere waardes dan in het benedenspel, deze kun je onder de rijen bekijken. Het kost je per draaibeurt 5 credits om in deze modus te kunnen spelen. Voor beide modi geld dat iconen alleen horizontaal meetellen. Heb je drie sinaasappels verticaal op een rij? Helaas, daar verdien je niets mee.

Je hebt credits nodig om Oldtimer te spelen. Credits krijg je door geld over te maken naar ons telefoon casino. Je kunt dit op meerdere manieren doen; je kunt ons bellen of je kunt zelf kiezen voor een andere betaalmethode, zoals iDeal.

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »