Simply Wild gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast Simply Wild

Simply Wild gokkast is precies dat; simpelweg wild. Het is een gokkast met leuke bonussen en extra’s, waardoor jij snel credits kunt verdienen. Lees in dit artikel hoe Simply Wild werkt, wat de verschillen zijn tussen het benedenspel en het bovenspel en nog veel meer.

Het benedenspel van Simply Wild wordt gespeeld in drie rijen. Dat is meestal zo bij gokkasten en hun benedenspellen. Dit benedenspel werkt precies zoals andere gokkasten; je moet icoontjes op een horizontale rij zien te krijgen. Icoontjes hebben allemaal een bepaalde waarde, deze kun je op de gokkast zelf vinden. Een uitzondering op de regel is het kroon symbool. Dit kroon symbool is het enige icoontje in het benedenspel wat ook kriskras telt. De andere icoontjes tellen echt alleen horizontaal. Wanneer je drie kroontjes te zien krijgt, win je een bonus. Deze bonus verschilt iedere keer.

Credits die je gewonnen hebt kun je verzamelen of verplaatsen naar de credit meter door op “Collect” (verzamelen) te drukken. Om credits te verplaatsen naar de credit meter moet je op “Save” drukken. Wanneer je 4 credits of meer in de credit meter hebt zitten, kun je het bovenspel spelen. Je kunt er ook voor kiezen om het benedenspel te blijven spelen om zo meer credits in je credit meter te verdienen. Het bovenspel kun je altijd spelen, dus je hoeft je niet te haasten. Om te wisselen naar het bovenspel druk je op “Choose Bet”.

Credits voor Simply Wild

Net zoals de andere spellen op ons online telefoon casino heb je credits nodig om Simply Wild te spelen. Credits kun je kopen door ons te bellen of door geld over te maken op een andere manier, zoals via Moneybookers of iDeal. We raden je aan om ons te bellen, het is namelijk veel sneller en je krijgt de credits sneller in je account. We rekenen je een vast bedrag per gesprek of per minuut. Zo rekenen we je een paar cent per minuut. Dit bedrag tellen we vervolgens op en rekenen we om in credits. Vervolgens werkt ons systeem er aan om de credits in je account te storten, dit duurt vaak niet langer dan een uur. Heb je toch nog vragen over het spelen van Simply Wild met mobiel of hoe credits op onze website werken? Neem dan eens een kijkje op de FAQ pagina. Op deze pagina beantwoorden we vragen over accounts, dingen die wel eens verkeert gaan en credits.

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »