Random Runner gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast Random Runner

Random Runner gokkast is een gokkast waarin je zowel een benedenspel als een bovenspel kunt spelen. Je start altijd met een benedenspel. In dit spel kun je credits winnen die vervolgens worden toegevoegd aan de creditmeter of aan de “winbank”. Verdien je meer dan 200 credits in het benedenspel? Die credits worden dan automatisch toegevoegd aan de creditmeter. Een kersen symbool geeft je twee credits, die automatisch gespeeld, verdubbeld of verloren worden. Dat kan dus een leuke bonus zijn.

Tijdens het basis spel kan een winnende combinatie slechts op 1 lijn voorkomen, de middelste lijn. Tenzij het een ster symbool is, deze tellen kriskras. Het spel Random Runner heeft ook een ingebouwde vasthoud functie. Deze houdt automatisch rijen voor je vast. Door dit te doen vergroot het spel je win kans. Je hoeft hier geen gebruik van te maken als je dat wilt, je kunt op “reset” drukken om zelf rijen vast te houden of dat juist niet te doen.

Het bovenspel start vanzelf wanneer je vier of meer credits in de “winbank” hebt. Voor iedere draaibeurt die je in deze modus speelt, word 1 credit uit je credit-meter gehaalt. Samen worden 5 credits uit zowel de credit-meter en de “winbank” gehaald. De credit-meter en “winbank” hebben beiden geen limiet. Als je geen credits meer hebt in je creditbank, kun je credits vanuit de “winbank” naar de meter verplaatsen, zodat je toch verder kunt spelen. Je kunt dit 4 credits per keer doen. Als je het benedenspel wilt spelen, zul je eerst credits van de “winbank” naar de creditmeter moeten verplaatsen. Je kunt dit gemakkelijk doen door op de knop te drukken.

Credits voor Random Runner

Het is vereist om credits in je account te hebben wanneer je voor echt geld wilt spelen. Je kunt credits in je account krijgen op de volgende manieren;

 • Je kunt ons bellen. Het nummer van ons telefoon casino is te vinden op deze website. We rekenen je een bedrag per minuut of per gesprek, dit bepaal jij. Deze kosten worden door ons omgezet in credits die we dan in je account storten. Je kunt hier binnen een paar minuten gebruik van maken.
 • Je kunt een andere betaalmethode kiezen, zoals Moneybookers of iDeal.
 • Heb je vragen over credits en over hoe je credits koopt? Dan verwijzen we je graag naar de FAQ (veel gestelde vragen) pagina op onze website. In dit overzicht van vragen beantwoorden we vragen over credits en je account op onze website. Vind je hier je antwoord niet in? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon. Onze klantenservice helpt je graag verder met vragen die je hebt over onze spellen, credits of je account.

  Speel ook eens andere gratis online gokkasten

  Magic Joker
  Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
  Random Runner
  Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
  Simply Wild
  Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »