Telefoon Gokken

Speluitleg telefoon roulette Dr.Gambler

In een Roulette spel is het de bedoeling dat je het resultaat van de draaibeurt voorspelt. Je wedt op een nummer en een kleur. Er zijn veel variaties van het klassieke Roulette spel, waaronder het Europese Roulette wat je kunt spelen met Dr. Gambler Roulette. Het verschil tussen klassiek roulette en Europees Roulette is dat er een extra tabel lay-out is, waardoor je gecompliceerder kunt gokken. Deze gokken worden “aangekondigd gokken” of “series” genoemd.

Je moet eerst gokken door de chips te bekijken. Deze kun je vinden op de rand van de tafel. Vervolgens kun je met je muis klikken op een nummer, kleur, kans of een groep nummers op de roulette tafel. Wanneer je gereed bent, druk je op de “spin” knop. Hierdoor begint het spel. Wanneer de ronde geëindigd is, kun je je beurt herhalen door op “rebet” te drukken. Je kunt ook opnieuw beginnen door op “clear” te drukken. De “rebet” optie werkt alleen als je genoeg credits in je account hebt om een nieuw spel te spelen. Heb je geen credits meer, dan kun je ons altijd bellen. Roulette met telefoon of roulette met mobiele telefoon houd namelijk in dat je via de telefoon nieuwe credits kunt kopen.

Telefoon roulette spelen: Wat is jouw strategie?

In Dr. Gambler Roulette kun je op verschillende manieren wedden. Zo kun je voor 1 nummer en 1 kleur kiezen, waardoor je kansen 35:1 zijn. Je kunt het ook slimmer spelen en kiezen voor een kleur of een groep nummers. Wanneer je een chip plaatst op bijvoorbeeld de groep 19-36, win je wanneer het balletje op een nummer tussen de 19 en 36 valt, ongeacht de kleur. Je kunt ook op alleen rood of alleen zwart wedden. Het ligt er maar net aan hoe jij wilt wedden en hoeveel je wilt verdienen. Wanneer je een risico neemt, word je ook meer uitbetaald. Een veilige gok zoals een kleur of een nummer-groep is wel verstandig, maar je verdient er minder mee dan wanneer je gaat voor 1 nummer en 1 kleur.

Bel het nummer en ontvang credits

Roulette met telefoon spelen? Dat kan op telefoongokken.net. Je belt met ons nummer en krijgt tijdens of na het gesprek de credits op je account gestort. Dr. Gambler Roulette is altijd bespeelbaar op onze website, op ieder moment van de dag. Speel vandaag nog roulette met mobiele telefoon en cash je winst uit. Waag vandaag nog een gokje via je mobiel bij Dr.Gambler en maak de spanning zelf mee!

Pirate from the East

Rise of Maya

Divine Fortune Megaways

Agent Royale

Black Magic

Berry Burst

Double Stacks

Asgardian Stones

Caribbean Stud

BetCity

€ 100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen

Circus.nl

0 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

Jacks.nl

€ 100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen