Telefoon Gokken

Speluitleg online bingo met telefoon bij Bingolot

Bingo bestaat al heel wat jaar; het stamt af van het spel “Lotto”, wat in Italië al sinds 1530 wordt gespeelt. Het spel trok door heel Europa en belandde uiteindelijk ook in Amerika, waar men het spel “Beano” noemde. Omdat er in 1920 nog geen markeerstiften bestonden, werden nummers afgedekt door er een boon op te leggen. Soms wordt het in Nederland ook wel “Kienen” genoemd, maar dit spel heeft andere spelregels.

Wanneer je Bingo speelt is het de bedoeling dat je een formulier (kaart) krijgt met nummers. De spelleider trekt nummers en de nummers kruis je vervolgens van de kaart af. De eerste speler die een volle kaart heeft staat op en roept “BINGO!”. De eerste persoon die “Bingo” roept wint. Er worden vaak meerdere rondes van het spel gespeelt. Er zijn veel varianten van Bingo. Zo heb je bijvoorbeeld een vorm van Bingo waar de spelregels anders zijn; de eerste persoon die een horizontale of verticale rij heeft wint. Sommige mensen vinden het leuk om Bingo te spelen waar men pas wint wanneer er een vierkant of andere vorm van getallen gemaakt wordt. Tegenwoordig trekt het internet steeds meer bingo-spelers naar zich toe. Je hoeft niets meer handmatig af te kruisen, het enige wat je hoeft te doen is credits kopen (dit kan met de telefoon of mobiel) en een geschikte kamer zoeken.

Gratis bingo spelen

Je kunt natuurlijk gratis spelen voor kleine cash-prijzen, maar je kunt er ook voor kiezen om kaarten te kopen voor een betere winst. Je kunt gratis Bingo met mobiel spelen in kamers die speciaal gericht zijn op gratis bingo spellen, waar je toch geld kunt verdienen zonder ook maar iets uit te geven. Je moet natuurlijk wel veel geluk hebben om in de prijzen te vallen! Het is een ander verhaal wanneer je voor echt geld wilt gaan spelen. Je moet allereerst een kamer (“room”) vinden waar je voor echt geld kunt spelen. Dit soort kamers zijn niet moeilijk te vinden. De regels van kamers verschillen. Sommige kamers rekenen een hoger bedrag per kaart, waardoor je ook meer verdient. Je kunt al een bingokaart kopen voor slechts 5 cent. Heb je een bepaald bedrag verdient? Dan kun je het bedrag overmaken naar je bank.

Om gebruik te maken van bingo met telefoon, moet je credits hebben. Deze credits kun je kopen door een nummer te bellen of door geld over te maken met iDeal, Paysafe, een e-wallet of een andere betaalmethode naar keuze. Credits toevoegen met telefoon bingo kun je binnen een paar minuten geregeld hebben, want het aantal minuten dat je het telefoonnummer belt wordt omgezet in credits zodat je bingo kunt spelen. Op deze manier kun je binnen een paar minuten al bingo met telefoon spelen.

Spelverloop

Een bingo ronde duurt over het algemeen rond de zes minuten. Dan rekenen we ook de verkoop van de kaarten mee. Het is gelukkig nooit een probleem om een kamer te vinden en kaarten te kopen, want er zijn ontzettend veel kamers die je kunt kiezen om bingo met mobiel in te spelen. Wanneer je een kaart of meerdere kaarten gekocht hebt, is het tijd om te genieten van het spel. Met een beetje geluk ben jij misschien de volgende winnaar met een volle kaart of ben je de eerste die een constant veranderend patroon voltooid. Een voordeel van bingo met telefoon is overigens dat je niet handmatig je nummers in hoeft te voeren, dit doet de computer voor je. Dat scheelt weer tijd! De tijd die je hierdoor overhoud kun je besteden aan het chatten met andere spelers. Dit is een unieke functie die we geïmplementeerd hebben bij onze bingo kamers, zodat spelers contact met elkaar kunnen hebben. Heerlijk sociaal, toch?

Je hebt geen moeilijke plugins nodig om bingo met mobiel te spelen. Ons bingo spel draait namelijk op Flash, waardoor je niets hoeft te downloaden. Je kunt achterover leunen terwijl je spel binnen een paar seconden laadt. Heb je deze plugin niet of heb je niet de laatste versie van de Adobe Flash Plugin? Dan raden we je aan te surfen naar: http://get.adobe.com/flashplayer/. Op deze website kun je de nieuwste versie van Adobe Flash installeren. Herstart vervolgens je browser of ververs de pagina en als het goed is kun je gewoon bingo met telefoon spelen. Werkt het bingo spel nog steeds niet? Bekijk dan eerst of je een Windows update nodig hebt. Soms kan het installeren van een Windows update helpen. Is het probleem nog niet opgelost? Je kunt dan contact op nemen met onze klantenservice. We staan graag voor je klaar.

Circus.nl

 

€250 Bonus
100 Free Spins

Jacks.nl

 

€100 Bonus
0 Free Spins

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen