WildTimer gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast Wildtimer

Wildtimer gokkast is een gokkast in een klassieke serie van gokkasten. Zo heb je vast wel eens gehoord van Twintimer of Steptimer. Net zoals Twintimer en Steptimer heeft Wildtimer een beneden- en bovenspel. De klassiekers in deze serie lijken allemaal erg op elkaar. In Wildtimer kun je met 5 of 20 credits spelen, maar dit kun je alleen doen in het bovenspel. Dit bovenspel heeft ook een “wild” symbool; wanneer je met 20 credits speelt kun je dit icoontje voorbij zien komen. Dit symbool geeft je een leuke bonus. Het is vrij simpel om een winst van 200 credits of meer te maken in het bovenspel. Maak je niet bang, wanneer je meer dan 200 credits verdient in het bovenspel, worden deze automatisch toegevoegd aan de credit meter van het benedenspel.

In het benedenspel (dit spel wordt ook wel eens basis-spel genoemd) heb je ook een kleine kans om een ster-symbool tegen te komen. Wanneer je drie van deze sterren te zien krijgt, krijg je een vaste bonus van 20 credits. Deze symbolen tellen, in tegenstelling tot andere symbolen, kriskras mee. Ze hoeven dus niet per se op een horizontale rij te staan, zoals andere icoontjes.

In het bovenspel zijn alle icoontjes allemaal iets anders waard. Waar een combinatie van drie sinaasappels in het benedenspel 12 punten waard is, is dezelfde combinatie in het bovenspel 40 punten waard. Dat is een flink verschil, maar je moet ook meer inzetten in het bovenspel. Het is dus toch in balans.

Echte credits kopen

Met de Wildtimer gokkast zwem je binnen de kortste keren in het geld; tenminste… als je veel geluk hebt en met echt geld speelt. Wanneer je in de “fun” modus speelt, verdien je helemaal niets. Alleen met echt geld maak je echt winst. Om winst te maken moet je credits kopen. Deze credits kun je via de telefoon kopen, door een nummer te bellen en om een paar minuten aan de lijn te blijven hangen. Heb je wel eens een commercieel nummer gebeld? Dan weet je dat daar kosten voor in rekening worden gebracht. Dit werkt precies hetzelfde; we rekenen je kosten per minuut of per gesprek. Een deel van deze kosten houden we zelf, maar het meeste van deze kosten worden omgezet in credits voor jouw account. Heb je meer vragen over credits? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon, maar bekijk vooraf eerst de pagina met veel gestelde vragen.

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »