Wild Stars gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast Wild Stars

Wild Stars gokkast is een gokkast waar je wilde winst mee kunt maken. Je begint in het benedenspel. Veel gokkasten hebben een benedenspel en een bovenspel, er zijn er eigenlijk maar weinig die hier vanaf wijken. Er zijn wel gokkasten die alleen een benedenspel hebben. In dit soort gokkasten word er meestal veel hoger ingezet.

Wanneer je winst maakt in het benedenspel kun je de credits verplaatsen naar de zogenaamde credit meter. Dit doe je door op “Take win” te drukken. Je kunt je credits ook verplaatsen naar de “winbank” door op “Start” te drukken. Het maakt niet uit als je meer dan 200 credits verdient in dit spel, want alle overige credits worden automatisch geplaatst in je credit meter. Een leuke functie die de Wild Stars gokkast heeft is de “gamble” (gok) functie. Door op deze knop te drukken kun je je gewonnen credits verdubbelen of verliezen. De keuze is aan jou of je hier gebruik van wilt maken. Het kroon symbool is het enige symbool wat kriskras meetelt. Drie kroontjes betekent een bonus van 200 credits.

Wild Stars spelen met telefoon credits

De Wild Stars gokkast kun je spelen op twee manieren; in de “fun” modus, waar je speelt met nep credits en waar je winst niets waard is of in de “play for real” modus, waar je geld betaald voor credits en je winst kunt maken in gokkasten. De eerste modus is prima wanneer je wilt testen hoe Wild Stars precies werkt, maar het wordt na een tijdje best vervelend om te zien hoeveel winst je misloopt doordat je niet met echt geld speelt.

De oplossing voor dit probleem is credits kopen. Je bent niet veel geld kwijt en je kunt credits op meerdere manieren kopen. De snelste manier is per telefoon. Je belt een nummer, blijft een paar minuten aan de lijn hangen en ontvangt credits in je account. Kosten worden gerekend per minuut en je kunt nooit meer dan 10 euro kwijt zijn aan zo’n gesprek. Speel Wild Stars met telefoon door per telefoon credits te kopen. Heb je vragen over credits of je account? Neem dan contact met ons op, maar bekijk eerst eens de veel gestelde vragen pagina.

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »