Wild Mystery gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast Wild Mystery

De Wildmystery gokkast is populair onder gokkasten, mede dankzij de vele bonussen die het spel aan bied. Net zoals de Wild Stars gokkast en de Twintimer gokkast heeft de Wildmystery gokkast bovenspel en een benedenspel. Iedereen begint in het benedenspel.

De Wildmystery gokkast heeft een “Heads or Tails” functie. Wanneer je een winnende combinatie krijgt door een draaibeurt, krijg je de optie om op “heads” of “tails” te wedden. Je hoeft het niet te doen, maar het is wel leuk om te zien of je wint of verliest. Wanneer je wint wordt je winst verdubbeld, wanneer je verliest verlies je de winst van die draaibeurt. Het maximale aantal credits wat je kunt verdienen door “Heads or Tails” te spelen is 200 credits. Winnende combinaties verschijnen altijd op de middelste lijn en moeten horizontaal zijn. Dit geld echter niet voor het “question” symbool. Dit symbool geld kriskras en geeft je een kleine bonus.

Het Wildmystery spel maakt ook gebruik van jokers. Je kunt zelf kiezen wanneer je deze jokers actief maakt. Je kunt 6 jokers opsparen door ze in de “winbank” te stoppen. Als je niet zelf een wiel kiest voor een joker, maakt het spel de keuze voor je. Een actieve joker wordt “wild” genoemd, wat betekent dat het geld als een willekeurig symbool. Het helpt je om winnende combinaties te maken. Een joker is actief tot het moment dat het gebruikt wordt voor zo’n combinatie.

Wanneer je 4 of meer credits hebt verdiend, kun je het andere gedeelte van de gokkast spelen, het bovenspel. Hierin wed je met 20 of meer credits.

Geen credits meer om Wildmystery te spelen?

Wil je de Wildmystery gokkast spelen? Probeer het spel dan eens uit in de “fun” modus. In deze modus leer je de regels van het spel en kun je een paar draaibeurten gratis spelen, dankzij de nep credits die niets waard zijn. Op deze manier leer je het spel kennen zonder dat je echt geld hoeft uit te geven en kun je zelf beslissen of dit de gokkast is waar jij voor echt geld wilt gaan spelen. Heb je besloten dat dit de gokkast voor jou is? Dan is het tijd om credits te kopen om Wildmystery met telefoon te spelen.

Credits kun je kopen door geld over te maken via iDeal. Het kan een paar dagen duren voordat het geld wordt omgezet in credits en je kunt spelen met de credits wanneer je gebruik maakt van deze betaalmethode. Het snelste is om ons te bereiken via telefoon. De kosten van het gesprek worden omgezet in credits, waarmee je vrijwel direct Wildmystery kunt spelen.

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »