TwinTimer gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast TwinTimer

Twintimer gokkast bestaat uit een benedenspel en een bovenspel. Het bovenspel kan gespeeld worden op drie of 4 wielen en je kunt 5 credits of 10 credits per draaibeurt wedden. Ook voor deze gokkast geld dat hoe hoger je in zet, des te meer je kunt verdienen.

Het benedenspel is simpel; het wordt gespeeld op drie rijen. De grote rode “hold” knoppen zorgen er voor dat je op ieder moment een rij kunt vast houden. Door een rij vast te houden draait de rij bij de volgende beurt niet mee. Hierdoor kun je je kansen om te winnen vergroten, omdat je dit als een voordeel kunt gebruiken. Aan de rechterkant van het benedenspel kun je ook precies zien wat iedere winnende combinatie waard is. Zo zijn twee kersen vier punten waard, drie kersen 8 punten etc. Alle winnende combinaties die je krijgt in het benedenspel zijn alleen winnende combinaties wanneer de icoontjes horizontaal op een rij staan. Alleen het ster symbool geld kriskras, deze symbolen zijn 20 credits waard. Deze ster symbolen geven je helaas geen bonus behalve een vast aantal credits, maar het is wel fijn om te weten dat ze kriskras meetellen.

In het bovenspel van Twintimer kun je met 5 credits (Bet 5) of 10 credits (Bet 10) wedden. Het bovenspel is pas beschikbaar wanneer je vier of meer credits hebt gewonnen in het benedenspel. In Bet 5 speel je nog steeds hetzelfde spel, maar je inzet is verhoogd naar 5 credits per beurt. Wanneer je kiest voor Bet 10 maak je pas echt kans op de grote jackpot; je zet hoog in, maar verdient veel meer terug. In Bet 10 speel je op alle 10 lijnen, waardoor de kans dat je iets wint veel groter is.

Credits kopen voor Twintimer

Met de Twintimer gokkast kun je flink winnen. We raden je altijd aan eerst een paar spelletjes van een gokkast te spelen in de “fun” modus, zodat je weet hoe het spel werkt en zodat je bekend kunt raken met het spel. Vervolgens kun je zelf beslissen of je voor echt geld gaat spelen of niet. Heb jij deze keuze gemaakt? Dan vraag je je vast af hoe je precies credits in je account krijgt om Twintimer te spelen. Het is gelukkig makkelijker dan je denkt; het enige wat je hoeft te doen is een telefoonnummer bellen van ons online telefoon casino. Het bedrag wat je normaal betaald voor een telefoongesprek wordt omgezet in credits. Is dit niet duidelijk genoeg? Voor een uitgebreide uitleg over credits, accounts en betaalmethodes verwijzen we je graag naar de veelgestelde vragen pagina, te vinden op onze website.

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »