TopTimer gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast TopTimer

Toptimer gokkast spelen doe je natuurlijk op telefoongokken.net. Met een benedenspel en een bovenspel onderscheid Toptimer zich niet veel van andere gokkasten, maar het spel heeft zeker een fijne bonus. Wanneer je namelijk een joker ziet verschijnen wanneer je het bovenspel speelt, ontvang je een bonus die kan oplopen tot 600 credits! Het benedenspel wordt gespeelt met 1 credit per draaibeurt, terwijl het bovenspel (bovenste gedeelte) gespeelt kan worden met 5 of 10 credits.

Wanneer de Toptimer gokkast denkt dat je dicht bij een winnende combinatie bent, houd het zelf rijen voor je vast. Hierdoor vergroot de gokkast je winkans, maar je kunt het natuurlijk altijd uitzetten en zelf de rijen uitkiezen die je wilt vasthouden. Door op “Reset” te drukken kun je handmatig uitkiezen welke rijen je vast houd. Wil je van het benedenspel wisselen naar het bovenspel? Dan kun je op “save” drukken. Deze knop zorgt er voor dat de credits die je hebt verdiend in het benedenspel worden overgemaakt naar het bovenste gedeelte van de Toptimer gokkast. Het bovenspel start overigens automatisch wanneer je genoeg credits hebt om het te spelen. Ben je het spelen zat en wil je een andere gokkast proberen? Druk dan op “Collect” om de gewonnen credits toe te voegen aan je account.

Het bovenspel kan gespeeld worden met 5 of 20 credits. Voor zowel Bet 5 als Bet 20 worden vijf rijen gebruikt. Alleen in de Bet 20 modus kun je een bonus verdienen door jokers.

Toptimer met telefoon spelen

Er zijn verschillende manieren om credits in je account te krijgen. Je moet ze natuurlijk kopen met echt geld, maar je beslist zelf hoe je dit wilt regelen. Kies een betaalmethode op onze website of ga voor de makkelijkste optie; Toptimer met mobiel spelen. Dit houdt in dat je credits koopt door een speciaal telefoonnummer te bellen. Dit nummer rekent je een bedrag en zet dat bedrag om in credits. Het bedrag wat je gerekend word verschijnt op je volgende telefoonrekening, wat ook betekent dat je je er geen zorgen over hoeft te maken tot je volgende telefoonrekening. Je kunt ook credits kopen voor de Toptimer gokkast met een andere betaalmethode. Ga je voor veilig geld over maken met iDeal of kies je voor de snelste en makkelijkste optie; de telefoon?

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »