Multitimer gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast Multitimer

Multitimer is een compilatie van de beste klassiekers op het gebied van gokkasten. Ben jij bekend met de klassiekers Steptimer, Oldtimer en Holdtimer? Dan is Multitimer wat voor jou; het is een goede combinatie tussen al deze gokkasten. Het spel is hierdoor wel best gecompliceerd. Gelukkig heeft het nog steeds een standaard benedenspel en een bovenspel. Voordat je begint met Multitimer gokkast moet je wel voldoende credits in je account hebben. Je kunt je account aanvullen met credits door met ons telefoon casino te bellen. We rekenen je een vast bedrag per minuut of per gesprek en dit bedrag zetten we dan om in credits. Deze credits kun je binnen een paar minuten zien verschijnen in je account.

Het bovenspel kan gespeeld worden met 5, 10, 20 of 40 credits per draaibeurt. Het benedenspel wordt gespeeld met 1 credit per draaibeurt, op 1 lijn. Ster symbolen zijn de enige uitzondering, want wanneer ze verschijnen op lijn 1, 2 of 3 tellen ze allemaal mee en verdien je 20 credits. Om je win kans te vergroten, houd het spel automatisch rijen voor je vast. Dit vergroot de kans dat je bij de volgende draaibeurt een winnende combinatie krijgt. Om deze automatische vasthoud functie uit te zetten, moet je op “reset” drukken. Gewonnen credits in het benedenspel kunnen gemakkelijk overgemaakt worden naar het bovenspel. Hiervoor moet je op “save” drukken. Natuurlijk hoef je je credits niet over te zetten, je kunt ze ook gewoon in je account laten zetten door op “collect” te drukken.

Je kunt het bovenspel pas spelen wanneer je op 1 van de 6 “bet level” knoppen hebt gedrukt. Iedere knop heeft een verschillend level en/of andere spelregels. Zo betekent de rode knop dat je moet wedden met 5 credits tegelijk, gespeeld op 5 lijnen. De gele knop betekent dat je met 10 credits per draaibeurt wed en ook op 5 lijnen speelt, maar er is hier een optie om rijen vast te houden. De groene knop houdt in dat er per draaibeurt 20 credits gebruikt worden. In deze modus speel je op 10 lijnen en heb je wederom de optie om rijen vast te houden. De blauwe knop houdt in dat je met 20 credits of meer wed op 10 lijnen. Hier komen jokers bij kijken. Iedere joker die je ziet levert je een prijs tot wel 600 credits op. De laatste knop is de donkerrode knop. Met deze knop wed je 40 credits. Deze knop heeft iets andere spelregels; wanneer je een draaibeurt hebt voltooid bewegen sommige lijnen, zodat je een hogere prijs kan winnen.

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »