HotShot gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast HotShot

HotShot maakt gebruik van een benedenspel en een bovenspel. Wanneer je begint met het spel begin je altijd in het benedenspel. Twee of meer gewonnen credits kun je overmaken naar de credit meter (druk op “collect”) of 1 van de 8 bank meters (druk op “save”). Door op de “Gamble” knop te drukken kun je je winst verdubbelen totdat je meer dan 100 credits hebt verdiend. Heb je meer dan 200 credits verdiend? Dan worden deze automatisch overgemaakt naar de credit meter. Credits vanuit verschillende banken (bank meters) kunnen altijd geselecteerd worden via de “choose bank” knop. Door op deze knop te drukken kun je een bank selecteren en zo credits tussen banken en de credit meter verplaatsen.

Het basis spel maakt gebruik van een systeem. In dit systeem worden winnende combinaties altijd verzameld dankzij een winnende rij (de rij moet wel echt horizontaal zijn). Er is wel een uitzondering; het alleen het kroon icoontje geld kriskras. Er is een automatische vasthoud functie (“hold”) die bepaalde combinaties voor je vast houd. Je kunt dit tegengaan door handmatig de knoppen te resetten met de “reset” knop.

Het verschil tussen het benedenspel en het bovenspel

Als je ten minste 4 credits in 1 van de 4 bank meters hebt, kun je wisselen naar het bovenspel. Wanneer je dit gedeelte van de HotShot gokkast speelt, word 1 credit in de credit meter gestopt. Deze 1 credit komt uit de bank meter met de laagste waarde. Je kunt handmatig wisselen tussen het benedenspel en het bovenspel. Dit doe je door op “choose game” te drukken. Je kunt ook zelf bepalen hoeveel credits in iedere bank meter gaan. In dit gedeelte van de gokkast kun je ook zelf bepalen of je met 5, 10 of 20 credits per draaibeurt wed. Hoe hoger je inzet, des te meer je verdient wanneer je een winnende combinatie krijgt.

De credits die je nodig hebt voor de draaibeurten in het bovenspel van HotShot worden standaard uit de bank meters genomen, beginnende met de meter die het meeste waarde heeft. Gewonnen credits worden verdeeld tussen de bank meters, hoeveel precies hangt er van af hoeveel je hebt ingezet en hoeveel je verdiend hebt. Heb je weinig geluk gehad met HotShot en heb je geen credits meer? Ons telefoon casino nummer is altijd bereikbaar, zodat je binnen een mum van tijd weer HotShot met mobiel kunt spelen.

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »