Hot Spinner gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast Hot Spinner

Hot Spinner gokkast kan mobiel gespeeld worden. Dan bedoelen we niet dat het een app is, maar wel dat je het spel kunt spelen met behulp van je mobiel in ons telefoon casino. Het enige wat je hoeft te doen is ons nummer bellen en een tijdje aan de lijn te blijven. Vervolgens rekenen we het aantal minuten dat je het nummer gebeld hebt om in credits en verplaatsen we deze naar je account. Dit is de simpelste manier om credits in je account te krijgen en bovendien is het razendsnel. Een iDeal betaling kan dagenlang duren en is zeker niet direct, maar wanneer je Hot Spinner met telefoon probeert te spelen kun je al credits hebben binnen een halfuur. Dat is minstens twee dagen sneller dan een overboeking van je bank!

Nu je credits in je account hebt, kun je aan de slag gaan met het spel. Het spel heeft een standaard benedenspel, net zoals veel andere gokkasten, maar heeft een aantrekkelijke bonus functie. Na iedere draaibeurt kun je namelijk zien dat er een Rad van Fortuin is, omdat het verlicht wordt. Iedere draaibeurt draait het wiel met de klok mee in een andere positie. De positie is willekeurig. Het is dus niet zo dat het iedere keer een tikje opschuift. Het kan een draaibeurt dicht bij het rode vlak zijn en de volgende draaibeurt helemaal niet. Als het op het rode deel aan de bovenkant van het wiel belandt, beginnen alle symbolen op het wiel te flikkeren. Vervolgens krijg je een bonus. Het wiel bepaald zelf de bonus, soms zijn het gratis draaibeurten en soms zijn het extra credits.

Het bovenspel van Hot Spinner is beschikbaar wanneer je 100 credits in de meter hebt zitten. Dit gedeelte van de Hot Spinner gokkast is het waard, want de combinaties die je in deze modus krijgt gelden ook kriskras. In het onderste gedeelte moet je echt de icoontjes op een rij krijgen. Weet je niet zeker welke icoontjes credits waard zijn? Onderaan de gokkast zie je een handig overzichtje van alle icoontjes en hun waardes. Wanneer je drie sinaasappels op een rij hebt ontvang je bijvoorbeeld 5 punten, terwijl de waardes in het bovenspel weer anders zijn. De waarde van drie sinaasappels in het bovenspel is 20 punten. Houd er dus goed rekening mee waar je speelt en of het het benedenspel is of het bovenspel.

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »