Extra Joker gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast Extra Joker

Extra Joker is een gokkast voor mensen die wel van een bonus houden. Er is veel mogelijkheid om een vette winst te maken. Extra joker heeft zowel een bovenspel als een benedenspel. Het top spel is voor de echte avonturiers; een grote inzet en een grotere winst.

In deze gokkast speel je met vier rijen voor zowel een benedenspel als een bovenspel. Het spel is erg vanzelfsprekend, maar dat betekend niet dat het een slecht spel is. Het is simpel, makkelijk te begrijpen en je hebt een kans om een goede winst binnen te halen. Het benedenspel gebruikt 1 rij op de drie lijnen en heeft een “hold” functie. Je kunt gewonnen credits in je normale account storten door op de “collect” knop te drukken. Je kunt je winst ook overzetten naar het bovenspel door op de “save” knop te drukken.

Het spel denkt met je mee. Wanneer de Extra Joker gokkast denkt dat een rij veel potentieel heeft, houd hij het automatisch voor je vast. Je kunt er handmatig voor kiezen om een rij niet vast te houden door op de “reset” knop te drukken. Er is een speciaal Joker symbool die je heel af en toe tegen komt in je rij. Wanneer je drie van deze jokers in je rijen tegenkomt ontvang je een bonus tussen de 2 en 100 credits. Dit is alleen nog maar het benedenspel, je krijgt ook nog een paar extraatjes wanneer je het andere spel speelt.

Het top spel

Het bovenspel van Extra Joker gokkast heeft drie modi; bet 5, bet 10 en bet 20. Bet 5 wordt gespeeld op drie rijen, bet 10 wordt op 4 rijen gespeelt en bet 20 wordt ook op 4 rijen gespeelt, maar het houdt rekening met winnende combinaties op alle andere rijen. Er is ook een bonus joker in het bovenspel. Deze joker betaalt veel meer uit dan de joker in het benedenspel. Wat de joker precies uitbetaald is niet bekend.

Heb je niet genoeg credits om het bovenspel of benedenspel van Extra Joker te spelen? Stort vandaag nog credits in je account door met ons telefoon casino te bellen. Je kunt vandaag nog Extra Joker met telefoon spelen. Bel ons nummer en we rekenen je een vast bedrag per gesprek of per minuut. Deze kosten worden omgerekend in credits, welke we vervolgens in je account stoppen.

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »