Double Sixteen gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast Double Sixteen

Double Sixteen is anders dan de andere gokkasten; het heeft namelijk maar 1 spel. Er is geen basis spel, alleen een bovenspel. Het minimale aantal credits wat je in moet zetten is 5 en het maximale aantal wat je in kunt zetten is 40 credits per draaibeurt. Deze gokkast kun je spelen in ons telefoon casino. Double Sixteen spelen met mobiel kun je doen door credits voor in je account te kopen. Je kunt dit op verschillende manieren doen. De makkelijkste manier is door ons te bellen. We brengen kosten in rekening per gesprek of per minuut. Deze kosten gaan direct naar je account, als credits. Op deze manier kun je Double Sixteen met mobiel spelen.

Uitleg over Double Sixteen

Er zijn twee soorten rijen die samen tot een totaal van 16 rijen komen. Er zijn ook verschillende modi beschikbaar. Zo is er de bekende Bet 5 modus, waarbij je op vier rijen speelt. Bet 10 wordt gespeeld op 8 rijen en Bet 20 wordt gespeeld op alle 16 rijen. Bet 40 kun je spelen op de bovenste 4 rijen, wat betekent dat het op alle 8 lijnen wordt gespeeld. Dat zijn 32 rijen waar je op kunt spelen! In andere woorden; wanneer je Bet 40 speelt kun je 32 verschillende soorten winst krijgen en het maximum wat je kunt verdienen is 1200 credits!

Wanneer 1 of meerdere potten 200 credits hebben bereikt, kun je de credits overmaken naar de credit meter. Je kunt dit ook zelf doen voor een bedrag onder de 200 credits. Om het handmatig te doen druk je op de “select meter” knop en druk je op “collect”.

Double Sixteen heeft geen bonus of extra-win modus. Er zijn geen extra dobbelstenen, verdubbelaars of andere trucjes waar je gebruik van kunt maken. Wat je wel kunt doen is flink inzetten door de Bet 40 modus te spelen om zo tot wel 1200 credits te winnen.

Heb je geen credits meer in je account, maar wil je toch deze gokkast spelen? Je kunt dan spelen voor de lol met credits die niets waard zijn of je account op te waarderen met echte credits. Bel ons of maak geld over via een andere betaalmethode en wij zorgen voor de credits in jouw account.

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »