Double Dice gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast Double Dice

De Double Dice gokkast is een prima gokkast om veel credits mee te verdienen, omdat het een vrij simpel spel is met goede kansen. Heb je geen credits in je account, maar wil je toch voor echt geld spelen? Dan moet je helaas wel echt geld betalen. Je kunt Double Dice met telefoon spelen door ons nummer te bellen. We zetten dan per minuut of per gesprek credits op je account, zodat jij deze leuke gokkast kunt bespelen. Je kunt Double Dice met mobiel spelen door ons te bellen, maar je kunt ook credits in je account krijgen op een andere manier. Je hebt natuurlijk keuze uit verschillende betaalmogelijkheden.

Uitleg over Double Dice

Het spel heeft een benedenspel en een bovenspel, zoals veel gokkasten dat hebben. Het benedenspel wordt gespeeld met 1 credit per beurt. Het bovenspel wordt gespeeld met 5, 10 of 20 credits per beurt. Wanneer je het benedenspel speelt kun je een bonus verdienen door drie kroontjes te matchen. De bonus prijs ligt tussen de 10 en 100 credits.

Een andere leuke functie van het benedenspel is de “Heads or Tails” functie. Je kunt deze functie ontdekken door een winnende combinatie te krijgen in je rijen van de gokkast. Stel je krijgt drie citroentjes op een rij; je hebt dan 5 credits gewonnen. Met de “Heads or Tails” functie kun je deze vijf credits verdubbelen door op kop of munt te gokken. Heb je het mis? Dat is dan jammer, dan is het totaal gewonnen credits 0. Je kunt “Heads or Tails” vaak spelen. Heb je bijvoorbeeld je credits verdubbeld? Dan kun je nog eens spelen en 20 credits krijgen. En nog eens, om 40 credits te verdienen. Natuurlijk is er altijd de kans dat je niets verdiend en alles verliest.

Veel gokkasten hebben verschillende modes of verschillende spellen in 1. Double Dice heeft er ook een paar, maar laten we beginnen met Bet 5. In deze modus kun je spelen met vijf rijen. In het “WILD” symbool kan vervangen worden door ieder icoon, waardoor het vaak leid tot een winnende combinatie. Wanneer je de Bet 10 modus speelt heb je een dobbelsteen functie. De dobbelsteen wordt geactiveerd wanneer drie dobbelstenen verschijnen op de rijen. Het nummer waar de dobbelsteen op valt bepaalt hoeveel gratis draaibeurten je krijgt. In de Bet 20 modus bestaat deze functie ook, maar wordt het verdubbeld. Dat betekent dat je twee keer zoveel gratis draaibeurten krijgt dan in de Bet 10 modus. Kortom; het is het waard om meer credits in te zetten, want je winst wordt flink vergroot wanneer je dat doet.  

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »