Black Bull gokkast met telefoon

Speluitleg telefoon gokkast Black Bull

De Black Bull gokkast is een gokkast voor liefhebbers van credits en geld. Wat dit een echte klassieker maakt? De Black Bull bonus. Wanneer er een stier in je draaibeurten verschijnt, kun je een flinke bonus verdienen. De bonus kan je 200 credits opleveren! Het hangt er wel vanaf hoeveel stieren je in je draaibeurt te zien krijgt. 1 Stier geeft je een kleine bonus, twee stieren een middelgrote bonus en drie stieren geven je de jackpot. Het maakt overigens ook niet uit of de stieren op een rij staan of niet, zolang ze maar verschijnen. Je hoeft dus niet de stieren netjes naast elkaar te hebben. Er is een reden dat Spanje zo van stieren houdt, omdat ze je schijnbaar geluk geven. Heb jij de gok al gewaagd?

Wanneer je het spel start, kan het best zijn dat je geen flauw idee hebt wat al die knoppen zijn. Door het spel te spelen heb je het echter binnen een mum van tijd onder de knie. Er zijn net zoals veel andere gokkasten twee opties om deze gokkast met telefoon te spelen. Zo kun je kiezen voor een hoge inzet/hoge winst in het bovenste gedeelte van de gokkast of je kunt klein beginnen in het makkelijke gedeelte van de gokkast.

Wat dit spel ook erg fijn maakt is het feit dat er een “autoplay” optie is. Deze optie kun je vinden dicht bij het hendel aan de zijkant van de gokkast. Deze functie zorgt er voor dat je niet iedere keer op het knopje hoeft te drukken. De computer doet dat namelijk voor je. Je kunt dus achterover leunen met een drankje en bekijken hoeveel je wint… of hoeveel je verliest. Deze functie kun je altijd uitschakelen. Wanneer je dus bijna geen credits meer hebt en je wilt nog een ander spelletje spelen voordat je ons belt, kun je de functie uitschakelen en een ander spel gaan spelen.

Maak je overigens niet druk, je kunt altijd opnieuw credits kopen. De Black Bull gokkast met telefoon optie is namelijk ook compatible met onze telefoondiensten; dat houdt in dat je ons kunt bellen om credits te kopen. We vinden het ook niet erg als je geen mobiele telefoon hebt, dan kun je credits kopen met een andere betaaloptie zoals iDeal.

Speel ook eens andere gratis online gokkasten

Magic Joker
Magic Joker gokkast met telefoonDirect spelen »
Random Runner
Random Runner gokkast met telefoonDirect spelen »
Simply Wild
Simply Wild gokkast met telefoonDirect spelen »